Voor een heel lange periode waren wij niet in staat een ieder te accomoderen in ons 4 unit appartementen complex aan de Cornelis Jongbawstraat 71.

Door de vele aanvragen en verzoeken hebben wij besloten er een nieuw complex bij te bouwen. Wij hebben per 15 april 2008 ons nieuw complex aan de Sipaliwinilaan #2 kunnen openen voor het publiek.

Het nieuw complex bevat 12 units en is oogstrelend ingericht. Voelt u vrij om een kijkje te nemen in onze Photo Gallery en als u wilt weten hoe vorige gasten het bij ons hebben ervaren, leest u gerust de berichten in ons gastenboek of leest u enkele beoordelingen die zijn geplaatst op de websites Zoover en Vakantie Reiswijzer.
Onze units worden dagelijks schoongemaakt en er is 1×24 uur toezicht aanwezig.

Bent uzelf een gast van ons geweest dan stellen wij het op prijs als u ook uw ervaring plaatst in het gastenboek en op de websites van Zoover en de Vakantie Reiswijzer.

Bent u overtuigd en wilt u graag verblijven in 1 van onze appartementen of heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Nu Gratis Internet

Zowel bekabeld als wireless internet is nu, zonder enige bijbetaling, beschikbaar voor al onze gasten. u kunt met uw PC internetten of als u niet gebonden wilt worden aan een vaste plek, kunt u met uw laptop overal in het gebouw internetten